Frost Bursdag er like stort i dag som da første filmen kom!

Disney’s «Frost» ble en suksess fra første sekund den gikk på kino! Ikke så rart, for både filmen, muisikken og temaet er jo helt herlig! Og siden da har vi hatt Frost-bursdagen på lager hos Dekorama! Den har vært klar til utsending til alle små prinsesser som skal feire bursdag med Anna og Elsa som tema, og det er like klart i dag.

Gjennom årene har vi sendt ut hundrevis av Frostbursdager, om ikke tusenvis(!?) – og den dag idag er fremdeles frostbursdag et av de mest populære temaene til barnebursdag vi har.

Litt morsomt er det jo med sånne Disney-filmer, og hvor populære de egentlig blir – og det er alltid like spennende for oss som driver festbutikk å se hvor langt Disney, Marvel eller en av de andre produsentene kommer i med sin nye utgivelse i popularitet.

For dette handler selvsagt ikke bare om filmen eller bursdagsteamet. Dette handler om pur glede blant de små som vokser opp med sine favorittfigurer, og det skaper minner. Gode minner. Og det er som vi alle vet – gull verdt!

For noen år siden, da første filmen kom ut, leverte jeg sønnen i huset i barnehagen til karneval. Fra vi kom inn i barnehagen, og til jeg var ute igjen – som vel tar ca. 3 minutter, rakk jeg jo selvfølgelig å se mange karnevalbekledde barn. Av de rundt 20 barna som jeg så på vei inn og ut, kunne jeg telle minst 5 Spidermenn, og i hvertfall 7 Frost-prinsesser 🙂

Den dagen husker jeg også det var litt ekstra stas å komme på jobb, å nettopp se at også Frost-bursdags-eskene endelig hadde ankommet lageret for første gang. Og det er litt morsomt å tenke på, når jeg oppdaterer denne posten i dag – hvor ekstremt populært det skulle bli. Uten helt håndfaste tall tror jeg at Frost bursdag (av alle våre 60+ barnebursdagstemaer), fremdeles er en av ti bursdager vi sender ut rundt omkring i landet.

Vi har massevis av forskjellige frost-utstyr og flere temaer til Frost-bursdag – så her er det bare å velge, og å klikke hjem favoritten!

Similar Posts