Konfirmasjon

Her finner dere alt av pynt til konfirmasjon, inspirasjon til konfirmasjonsbord og annen dekorasjon og tilbehør til konfirmasjonsdagen. Vi sender raskt fra vårt lager i Tønsberg.

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden

Pynt til konfirmasjon

Konfirmasjon er en av de største dagene gjennom hele livet. Med alle i familien samlet rundt bordet til en "voksen-middag" for konfirmantens skyld, er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen.

Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, konfirmasjonspynt og dekorasjoner og sette opp en liste.

Som et godt tips er servietter til konfirmasjon et fint sted å begynne. Det er nemlig noe fast å forholde seg til, som dere vet dere skal ha - samtidig som fargevalget på serviettene ofte kan hjelpe til med resten av bordpynten.

Både lys og servietter til konfirmasjon finner du hos oss, og de er tilbehørsprodukter av hverandre. Det vil si at når du legger en serviett i en bestemt farge i handlekurven, vil du få opp forslag til lys i samme farge, og omvendt.

Gjør konfirmasjonsbordet lekkert med riktig bordpynt

Å velge ut pynt til konfirmasjon er morsomt - og vi har i tillegg forsøkt å gjøre det enkelt for dere! I denne konfirmasjons-kategorien har vi samlet alt dere trenger til å skape en vellykket og flott konfirmasjonsdag. Vi har også kategorisert det under forskjellige beskrivende kategorier.

I "Konfirmasjonstilbehør" finner dere alt annet som ikke passer under de andre konfirmasjonskategoriene, men her kan dere bruke enkle produktfiltere for å filtrere på de kategoriene dere ønsker.

Kaketopp til konfirmasjon er også noe å tenke på - det bakes ofte én spesiell kake som er selve konfirmasjonskaken - og på denne bør det stå en liten kakefigur. Vi har både jente- og guttefigurer i forskjellige størrelser og farger - til gode priser!

Et annet godt tips til pynt i konfirmasjon er å henge opp vimpler og bannere, eller annen type takpynt i lokalet hvor dere skal ha konfirmasjonsfesten. Pynt som henger fra taket er med å på lage en helhet, og er en fin måte å hente inn det fargetemaet dere har valgt av konfirmasjonspynt.

Vi har mange forskjellige typer vimpelbannere, vifter, rosetter, svirvler og annet hvis du ser under Festpynt i hovedmenyen.

Lageret til Dekorama ligger rett utenfor Tønsberg, og vi sender alt fra vårt eget lager. Det går derfor raskt å sende, om dere skulle være litt sent ute.

Har dere lyst til å komme innom for å se på produktene, kan dere ta kontakt med oss å avtale tid.

Lykke til med valget av pynt til konfirmasjonsdagen!