Smiley Bursdag – En perfekt temabursdag

Å velge bursdagstema er ikke bare bare. De siste årene har feiring av bursdager blitt veldig stort, og mange foreldre gjør masse ut av det for barna. Pynt og dekor er det som kjennetegner selve dagen, hvor stua gjøres om til bursdagslokale og gjester sitter rundt bordet å spiser av papptallerkener med papphatter på hodet, og det er lov å bråke, leke å le MYE høyere enn det som vanligvis er greit.

Og siden barna synes det er så stas – blir vi foreldre litt revet med, og får jo lyst til å pynte og stelle i stand bursdag slik som bursdagsbarnet aller helst vil ha det! Du kjenner deg kanskje igjen.

Men mange kan også være i stuss på hva barna egentlig ønsker. Ofte er jo det som vises på barneTV en hit, og da er det kult om bursdagen kan holdes med samme tema som den mest populære barnetv-figuren. Men vi som har eller har hatt små barn, vet at det ikke alltid er like lett å vite hva som er favoritten allikevel – de morsomme små forandrer jo mening annenhver dag 🙂

Her på Dekorama har vi stort utvalg av forskjellige bursdagstemaer – og et av de temaene vi pakker og sender aller oftest er uten tvil Smiley bursdagen. Kanskje fordi det er så allsidig? 🙂 Det følger jo ingen spesiell tv-serie, men det er allikevel skikkelig festlig, gir over snittet med bursdagsstemning, og passer til absolutt alle. Både i aldrer og kjønn.

Enten bursdagsbarnet blir 4, 7,  10 eller 28 er Smiley World kult. Det ser ikke minst veldig hyggelig ut, man kommer i skikkelig bursdagsstemning og bursdagsbordet blir fargerikt og flott. Og hvem har vel ikke lyst til å dra strikken fra en Smiley-Hatt under haken? Da blir det en morsom bursdagsfeiring uansett alder!

Er du i tvil om hva som skal handles av bursdagsutstyr, og det er vanskelig å bestemme seg – kan Smiley World bursdagen være en sikker vinner. Heng opp et banner, dekk på med enten Smiley-duken eller en av våre andre festduker i plast – dekk på med kopper og tallerkener, og legg en bunke morsomme smiley servietter på bordet. Så er du Good To Go, og feiringen kan begynne!

Smiley går aldri av moten, det har også kommet med enda nyere design i 2018 og den gule Smileyen holder seg jo like glad og fornøyd som alltid – i Smiley World-temaet finnes det både kopper, tallerkener, servietter, duker, banner og mye mer… Så sjekk det absolutt ut som et godt alternativ til en «TV-serie-bursdag» om du er i tvil – når det står barnebursdag (eller 28-års bursdag) for døren.

Og pssst.. Her finner du noen kule gratis Smiley bursdagsinvitasjoner som du kan skrive ut hjemme

Similar Posts