Gratis Invitasjoner til Minions Bursdag – Skriv ut selv

Her har du en skikkelig kul (og gratis) Minions-invitasjon som du kan laste ned og skrive ut selv. Invitasjonen er helt strålende til Minionsbursdag – med de så alltid søte og morsomme Minions’ene.

Her er først noen forslag til bursdagstilbehør i Minionsserien:

Øverst på invitasjonen står det «Du er invitert i bursdagen til», og så er det følgende felter hvor du selv kan fylle inn fra pc:

  • Navnet på bursdagsbarnet
  • Navnet på gjesten
  • Når er bursdagen
  • Hvor er bursdagen

Invitasjonen blir ekstra tøffe om du klipper helt inntil bildet, slik at du ikke får med en hvit ramme.

PDF-dokumentet inneholder 1 side med 2 invitasjoner på, slik at du kan skrive ut 2 invitasjoner om gangen. Da sparer du både tid og papir!

Hver invitasjon vil måle ca. 17cm X 12,5cm

For å laste ned invitasjonen, fyll inn navn og e-postadressen din under, så vil du i løpet av få minutter få en egen e-post med link til nedlastningen av alle våre gratis invitasjoner.

LAST NED GRATIS INVITASJONER TIL BURSDAG

* Hater du spam? Det gjør vi også – din e-postadresse er 100% trygg hos oss! Ved å fylle inn din informasjon i skjemaet over, vil du kunne logge inn og få tilgang til «Min side» på Dekorama.no. Der finner du alle bursdagsinvitasjonene vi har tilgjengelig, og som du enkelt kan laste ned helt gratis – uten noen form for kjøpsforpliktelser. Du kan bruke invitasjonene til privat bruk så mye du ønsker. Du blir påmeldt nyhetsbrevet vårt ved å laste ned invitasjonene. Vi sender for øvrig maks 2 e-poster i måneden. Du kan fritt melde deg av når du vil.

Similar Posts