Rustikk og Naturfarget fargetema til konfirmasjon

Guide: Hvordan pynte til Konfirmasjon

En konfirmasjon er en spesiell og minneverdig anledning, og det er viktig å velge riktig pynt for å gjøre dagen ekstra spesiell for konfirmanten og gjestene. Det kan være overveldende å planlegge konfirmasjonsfesten og velge riktig pynt som passer til temaet eller fargene du har valgt. Her er noen tips og ideer for å hjelpe deg med å planlegge og velge konfirmasjonspynt.

Ballonger Konfirmasjon

Først og fremst må vi ta for oss ballonger! Mange tenker nok at ballonger blir litt for trivielt for en stor anledning som konfirmasjon, men her har det skjedd utvikling!

Konfirmanten vil sette pris på ballongdekorasjonen, da den skaper en festlig og ungdommelig stemning som passer perfekt til anledningen. Ballongene gir også økt fotomuligheter, og selfies foran fine ballongbuer eller annen ballongdekorasjon er nå helt på sin plass! På toppen av det hele, er ballonger en relativt rimelig måte å dekorere på, noe som lar deg spare penger samtidig som du lager en imponerende dekorasjon.

For mer inspirasjon eller for å kjøpe ballonger eller ballongbuer til konfirmasjonen, kan du besøke Dekorama.no sitt utvalg ballonger her: ballonger konfirmasjon.

Ballongbuer er nå blitt en av de aller mest populære måtene å dekorere festlokaler på, og har blitt stadig vanligere på konfirmasjoner. Kanskje ikke helt uten grunn? De skaper et imponerende blikkfang, og gjøre en stor forskjell i atmosfæren i rommet.

Enten du gir ballongbuene en klassisk og enkel design, eller går for en mer komplisert og stilig utforming, vil de garantert bli lagt merke til og sørge for at gjestene føler seg velkomne og positive når de ankommer festen – og du vil ha en strålende fornøyd konfirmant som kikker seg rundt i lokalet du har gjort i stand! Enten det er hjemme, eller i et festlokale.

Kunstige planter til Konfirmasjonsdagen

Kunstige planter er en flott måte å legge til grønt og liv i festlokalet uten å måtte bekymre seg for å vanne og ta vare på ekte planter før, under og etter festen. I tillegg slipper dere utfordringene om noen skulle være allergiske. På toppen av det hele er kunstige planter lett anvendelig også etter konfirmasjonsdagen, og pynter gjerne opp på både veranda, bad, stuer og soverom!

Velg kunstige planter som passer til konfirmasjonstemaet eller for å skape ønsket atmosfære. Du kan også velge forskjellige størrelser og typer for å skape variasjon i dekorasjonen.

Se hele vårt utvalg av kunstige planter til konfirmasjon for mer inspirasjon og for å klikke hjem deres favoritter!

Sørg for å sjekke ut mer av vårt utvalg i kategorien dekorasjoner og pynt til konfirmasjon, også – her finner dere hengende dekorasjoner som blant annet vimpler, bannere.

Bordkort Konfirmasjon og Bordkortholdere Konfirmasjon

Bordkort er en fin detalj for å hjelpe gjestene med å finne plassene sine ved festbordet. Velg bordkort som passer til temaet eller fargene du har valgt, og plasser dem i passende bordkortholdere.

Handler du av Dekorama.no får du produktene raskt og smidig hjem til deg, og i de aller fleste tilfeller har du pakken innen 3 virkedager! Vi sender fra Tønsberg! Se vårt utvalg av bordkort og bordkortholdere til konfirmasjon.

Servietter til konfirmasjon

En annen viktig del av dekorasjonen er serviettene. Ved å velge servietter som passer til temaet for festen, kan du virkelig løfte pynten til nye høyder.

Du finner et stort utvalg av ulike servietter i både fargerike og nøytrale varianter, samt ulike størrelser for både lunsj og middag hos oss. Det er svært fint å finne to typer servietter, og brette de over hverandre. Bruk ensfargede middagsservietter, og brett motivserviettene du har valgt over.

Servietter til konfirmasjon vil altså alene være en svært fin detalj som kan legges sammen med bordløper og duker for å gjøre bordet enda mer imponerende på konfirmasjonsfesten.

Velg servietter som passer til fargene eller temaet du har valgt, og kombiner dem både med hverandre, og med matchende bordløpere og duker. Dette vil hjelpe med å skape en elegant og sammenhengende dekorasjonsplan.

Du kan se Dekorama.no sitt utvalg av servietter, bordløpere og duker til konfirmasjon for mer inspirasjon og for å klikke hjem favorittene!

Bordpynt Konfirmasjon

Bordpynt kan variere fra blomsteroppsatser til personlige gjenstander som representerer konfirmanten. Du kan også velge å lage en gjennomgående midt-borddekorasjon av blomster, vaser og lys eller bruke forskjellige minidekorasjoner som matcher bordkortene og serviettene dine. Bruk kreativiteten din for å skape en dekor som tilpasser seg ditt valgte temaet og at det vil ha en personlig tone.

Besøk Dekorama.no sitt utvalg av bordpynt til konfirmasjon for mer inspirasjon!

Gjestebok Konfirmasjon

En gjestebok er en fin detalj som vil hjelpe konfirmanten å huske festdagen for alltid. Velg en gjestebok som passer til temaet du har valgt. Det er mange forskjellige stiler og design å velge mellom, inkludert bøker med tomme sider som gjestene kan signere og skrive hilsenen på, men vi har også andre og mer moderne gjestebok alternativer til salgs i nettbutikken.

For å handle av oss, og se hva vi tilbyr kan du besøke gjestebøker til konfirmasjon.

Her er noen av typene vi tilbyr:

Disse er bare noen få ideer som vil hjelpe deg med å planlegge og velge den perfekte konfirmasjonspynten. Hos Dekorama.no finner du mye mer utvalg av konfirmasjonspynt og det rette utstyret for å gjøre denne spesielle dagen mest mulig minneverdig.

Lys og Lysholdere

Lys er en annen fin detalj som vil legge til en hyggelig og koselig atmosfære ved konfirmasjonsbordet. Vurder å velge kronelys, kubbelys eller te-lys i matchende farger til konfirmasjonstemaet deres.

Besøk Dekorama.no sitt utvalg av lys til konfirmasjon for mer inspirasjon og finner du noe du liker kan du klikke det rett hjem i postkassen 🙂 Vi sender fra Tønsberg, og du har bestillingen innen 1-3 virkedager.

Pynteesker og Godteri og Sjokolade

Hvis du vil gi bort små gaver som er relatert til konfirmasjonsfeiringen, er pynteesker med påskrift, eller sjokolader og godteri med personlige etiketter, en super idé. Du kan være kreativ med designet for å gjøre pynteeskene dine mer spesielle og tilpasse dem til ønsket design med bånd, jute-hyssing eller kanskje du liker å scrappe?

Besøk Dekorama.no sitt utvalg av pynteesker for konfirmasjon og godteri / sjokolade til konfirmasjon for mer inspirasjon.

Nå som du har sett noen av forslagene våre, er det på tide å begynne planleggingen av konfirmasjonsfesten. Med en god plan og riktig dekorasjon, vil din konfirmasjonsdagen bli et unikt minne for både konfirmanten og dere, og selvfølgelig også for gjestene. Se hele vår kategori Pynt til konfirmasjon for å finne mer inspirasjon og enkelt handle inn den rette pynten og utstyret til deres perfekt konfirmasjonsfeiring!

Lykke til!

Similar Posts