Bordpynt

Bordpynt til alle anledninger som konfirmasjon, dåp, bryllup, bursdag – og alle andre anledninger du kan tenke deg. Her finner du alt fra strøssel og konfetti til vannperler og dåpsfigurer!

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden

Bordpynt til alle anledninger

Skal du holde en fest, så er det ingenting som setter prikken over i-en som riktig bordpynt. Uansett hva slags anledning du har, så har vi det du trenger for å pynte opp bordet ditt og gjøre det til noe helt spesielt. I vår kategori for bordpynt finner du alt fra strøssel og konfetti til vannperler og dåpsfigurer.

Bordpynt til konfirmasjon og dåp

For mange er konfirmasjon og dåp noen av de mest minneverdige dagene i livet. Derfor ønsker man ofte å gjøre det ekstra spesielt og legge ned litt ekstra innsats i pyntingen. Vi har et stort utvalg av pynt til disse anledningene, som for eksempel konfetti med konfirmantens navn eller dåpsfigurer i ulike varianter. Du kan også velge mellom en rekke farger og materialer for å finne det som passer best til akkurat ditt arrangement.

Bordpynt til bryllup

Bryllupet er kanskje den mest romantiske dagen i livet ditt, og derfor er det ekstra viktig å sette tonen med riktig pynting. Hos oss finner du alt du trenger til bryllupsbordet, enten du ønsker å skape en klassisk og elegant stemning med gull- og sølvfarget pynt, eller om du vil gi bryllupet en mer rustikk følelse med naturmaterialer som tre og grønne planter.

Bordpynt til bursdag og andre anledninger

Vi har selvfølgelig også et stort utvalg av bordpynt til alle andre anledninger, som bursdager, jubileer og andre festlige sammenkomster. Her kan du velge og vrake blant ulike typer konfetti, ballonger, vannperler og mye mer, alt etter hva som passer best til temaet for festen din.

Enten du ønsker å skape en elegant og sofistikert stemning, eller om du vil ha det morsomt og fargerikt, så har vi alt du trenger for å pynte bordet ditt på den perfekte måten. Vi sender raskt fra vårt lager i Tønsberg, så du vil motta bestillingen din i løpet av kun få dager etter at den er lagt inn.