Bordkort

Her finner du bordkort til alle anledninger. Her kan du kjøpe bordkort til bryllup, eller bordkort til konfirmasjon som ligger i egne kategorier.Noe av det første en gjest gjør er å se etter plassen de skal sitte. Det er alltid spennende å se hvem som skal sitte ved siden av. Når man så går rundt å titter, er det hyggelig å finne igjen navnet sitt pent skrevet på et fint kort, på et lekkert pyntet festbord.

Selv om vi ikke skriver på bordkortene for deg, behandler vi alle bestillinger raskt, så du får god tid til å skrive på selv.

Et godt tips er å bestille noen ekstra kort, slik at du har en margin dersom du er uheldig og får skrevet feil.Alle våre bordkort kan skrives på med tusj, men du bør ikke bruke sprit-tusj. Denne har en tendens til å flyte utover etter en stund. En tynn og skarp penn eller tusj er det beste – dette får du kjøpt på bokhandlere.

Av de forskjellige typene, finner du glasskort (kort som festes på glasset), kort som står av seg selv, og kort som settes i bordkortholdere.

Vi har til og med bordkort som er utskåret av små tre-stammer, hvis du vil gå for den litt rustikke looken.

I tillegg finnes det noen med plater i finér som har klype bak, som gjør at du kan skrive på platen. Klypen bak bordkortet fester du der du vil. For eksempel på glasset eller på serviettene. Finérkortene er populære til konfirmasjon og dåp. Nesten alle våre bordkort kommer i 10, 25 og 50-pakninger. Alle i papir er produsert i et eksklusivt glanset kartongmateriale. Dette skaper et elegant inntrykk for gjestene.

Det er lett å tenke at bordkort bare er et litt uvesentlig tilbehør. Liksom bare noe en «må» ha. Men bordkortene er like så mye bordpynt som noe annet. Vi anbefaler derfor at du velger de som passer best for festen du skal ha.