Flamingo Fest

Flamingo er svært elegante og sosiale, dessuten er de alltid sultne og spiser hele tiden! Hva passer vel da bedre enn å dekke opp festbordet med flamingo utstyr til gjestene?
 
Flamingo festutstyret vårt er helt unikt og flaksende nytt for 2018, det har fine sommerlige farger, med alt du trenger av både servietter, kopper, tallerkener, flamingopynt og til og med en kakeutstikker – om du skulle ønske å by på flamingokaker! Ønsker du en duk enten i rosa eller en annen fin farge, har vi her også mange fine ensfargede og mønstrete duker i plast
 
Og siden Flamingo-festen antakeligvis hører sommeren til, passer det utmerket med en isskål i samme tema – du finner den under! Her er det bare å kose seg, og å være sosial som en vaskeekte rosa flamingo ville vært, og nyte sommerens lange solfylte dager.
 
Ved siden av å være et dekorativt festtema, er også alt av papp – så det er superenkelt å rydde opp, og du trenger ikke å stå på kjøkkenet å vaske opp mens gjestene dine sitter på flamingoparty. Du kan heller delta!

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden