Paintglow

Hårspray med UV effekt gjør håret ditt (eller klær) selvlysende når blacklight eller UV-lys treffer!
SLUTTSELGES!

 • 50% RABATT!

  Hårspray – Vaskes ut med en vask – UV Reaktiv – 125ml

  kr 29,50

  Hårfargespray med Sort, UV eller Metallic

  • 7 UV-reaktive nyanser
  • 2 metalliske nyanser
  • 1 Ravnsort spray (velg sort)
  • 125 ml flaske
  • Vaskes lett ut med shampo og varmt vann
  • Ikke testet på dyr
  • Dermatologisk testet

  Årets produkt som har slått kraftig an over hele Europa.

  I tillegg til å få en midlertidig annen hårfarge, er også denne UV-reaktiv uten at det er skadelig for håret. Det vil si at når du er på byen, festival eller glowparty og blacklight / neonlamper treffer deg, vil håret ditt lyse opp i neonfargene du har valgt. Det er rett og slett strålende unikt, annerledes og ekstremt kult å se på.

  Tør du være annerledes?

  Hva med å invitere hele venninnegjengen til en annerledes kveld ute? Glow it up med Paintglow’s UV og Glow in The Dark sminke, og spray håret med forskjellige UV farger – eller metallic farger, og ta 2018-partyene med storm.

  Denne hårsprayen som enkelt vaskes ut med shampoo og varmt vann har skapt mange innlegg på både instagram og i bloggosfæren over hele Europa, og nå kan du også enkelt få tak i denne hos oss.

  Velg en edgy sølv eller en sølv og grå fargetonevariant med hint av neonrosa eller grønn – lag din egen unike twist, om du tør å ta oppmerksomheten som følger med!

  Så, hva gjør denne hårsprayfargen egentlig så unik og forskjellig fra andre produkter?

  Vel – I tillegg til å kunne velge mellom10 forskjellige magiske levende nyanser, er 7 av disse sprayene UV-reaktive og 2 er i metallic – gull og sølv! Du kan nå nye UV-høyder og metalliske dimensjoner med enkle grep til en rimelig sum.

  Denne kommer også i ravn sort, så om du har lyst til på ravnsort hår en kveld, kanskje til sjørøverefesten, eller halloweenpartyet – kan du med letthet bli mørkhåret sjørøverprinsesse på et blunk. Og dagen etter har du din naturlige hårfarge igjen.

  På lager!

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden