Avengers Bursdag

Avengers har kommet for å bli med sitt stilige og tøffe design av superhelter som Thor,  Ant-Man, The Wasp, Iron Man, Captain America og selvfølgelig den store grønne Hulken. Her får dere kopper, tallerkener, servietter, duk – og mye mer til. Pynt bursdagsbordet med avengerstema som barna kjenner igjen fra TV og kino.
Avengers Bursdagsutstyr for ekte Bursdagshelter!
Samle gjengen av superhelter rundt et bursdagsbord spekket med Avengers Bursdagspynt! Fargerike og tøffe papptallerkener, kopper, servietter, sugerør og duk preget av de aller største supeheltene som både Thor, Iron man og Hulken med flere!- Pynt i tillegg med røde, grønne og sorte taksvirvler og ballonger – og heng opp en Avengers vimpelbanner over bordet.
(Under alle temadelene finner du utvalgte forslag til annen bursdagspynt som passer fint sammen med selve teamet!)Fyll godteriposene som har bilde av selveste Hulken, Captain America og Iron man, og legg dem i en bursdagspinata – så kan barna slå etter tur, og FOR en superheltfølelse når den endelig brister så godteposene spruter!Avengers er en samling av superhelter som gjør det de gjør best – redder verden, og nå også er de jo blitt bursdagsfiksere med sitt eget bursdagstema til glede for en hel haug med unger som elsker dem!Avengers bursdagstemaet forblir et av yndlingstemaene i lang tid fremover – perfekt for barn fra 4-5 års alderen – spesielt hvis de har eldre søsken som er like store fan :)