1 års bursdag

Å feire ettårsdagen er en virkelig fryd for både foreldre, familie og selvfølgelig for ettåringen deres! Å ha sin første bursdag er jo ikke bare bare, og anledningen må jo selvfølgelig feires med alt som hører til av presanger, kaker og ikke minst ballonger og pynt til 1-års bursdag.
 
Hos Dekorama finner du mange fine temaer til 1-års bursdag for både jenter og gutter. Det meste går i rosa eller blått, men  vi har også andre fine temaer til barnebursdag som også kan brukes til 1-års dagen. For eksempel er vår herlige Jungelbursdag med fine farger og søte dyr helt perfekt, dessuten er også monsterbursdag et fargerik og morsomt bursdagstema.
Pynte til ettårsdagen og husk å ta fine bilder

 
Å dekke bursdagsbordet med kopper og tallerkener, servietter og duk er én ting, men det er også stas med bursdagshatter og ikke minst ballonger. En vimpel eller bursdagsbanner skaper også stor begeistring! Selv om bursdagsbarnet selv ikke vil forstå stort av hva som egentlig foregår, så er det stemningen rundt at alle de kjente, kjære og trygge er samlet, at huset er pyntet og selvfølgelig den gode bursdagskaken med et 1 års kakelys på som vil gi glede og begeistre.
 
Ved siden av våre temaer til ettårsbursdager, pynt også gjerne opp med fargerike serpentiner, bursdagsvimpler og pyntelanterner med ett-tall på og så klart folieballonger! Foliballongene kan båses opp med helium (helium tank finner du her), eller så kan de også blåses opp med luft.
 
1-års bursdagen husker man selvfølgelig ikke uten bilder, så husk å knipse mange bursdagsbilder som han eller hun – eller dem – vil få mye glede av å se på senere i livet. Og selv om det alltid er stas å se hvordan en selv så ut den gangen, er det like moro å se hvordan det var pyntet til den første bursdagen også – så husk også å ta noen fine bilder av bursdagsbordet og pynten rundt!

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden