Bursdag

Skal du, barna eller venner feire bursdag? (Se temaer til barnebursdag her) Da er det på tide å få tak i noen stemningsfulle effekter. Og bursdagspynt for feiringen har vi selvfølgelig masse av 🥳 Rask levering til hele landet.

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden

Alt fra engangsservise og servietter til unik og elegant bursdagspynt

Uansett om bursdagsbarnet skal feire  1-årsdag, eller om det er den 100’ede bursdagen finner du alt du trenger her.

Her har du altså både pynt til årstall, generell bursdagspynt, bannere, og annen gøyal dekor. Nesten alt du kan tenke deg!
Selvfølgelig har vi også et stort utvalg av bursdagstemaer til de minste under kategorien barnebursdag.

Denne ene dagen i året som er «dagen vår» – da er det ekstra stas å bli invitert, eller å være den som inviterer venner og familie til en hyggelig bursdagsfeiring.
Det er enkelt å lage en skikkelig bursdagsfeiring når det er så mye bursdagspynt å få tak i.

Vi har et stort utvalg av produkter til bursdag

Knallgode priser og rask levering over hele landet.

I tillegg til et gigantutvalg av ballonger, har vi også et hav av forskjellige plastduker, kopper, tallerkener, kakedekorasjoner, muffins wrappers, kakelys og servietter. – For å nevne noe.

Selv om du finner over 1500 forskjellige produkter til både bursdagsfest og fest forøvrig, er det lett å finne frem hos oss. Prøv søkemotoren vår - Den er ganske smidig!

Vi sender deg pakken til bursdagsfesten så raskt vi kan, og ofte opplever våre kunder å ha pakken bare 1-2 virkedager etter bestilling.

Finnes det bursdagstemaer for voksne?

Ja. Temabursdag og jubileumsbursdag for voksne er helt vanlig. For eksempel årsbursdager med jubileumstallet på tallerkener og servietter, eller generelle bursdagtemaer som Llama-tema, Vintage-bursdag eller 80-tallsfest.

Feirer voksne bursdag hvis det ikke er et rundt tall?

Ja. Det er opp til hver enkelt. Noen liker å la bursdagen sin gli stille forbi, andre er festglade og ser på det som en perfekt anledning til å invitere venner og familie til en hyggelig sammenkomst. Men runde tall feires oftest.

Hvor mye koster bursdagspynt til en voksenbursdag?

Det er veldig varierende, men snittsum på en bestilling av bursdagspynt for voksne er ca. 600 kr.

Hvor rask leveringstid har dere på bursdagspynt?

De fleste av våre kunder får enten pakken i postkassen, eller kan hente den på postkontor fra 1-3 virkedager etter bestillingsdato