Fotballbursdag

En av våre mest populære bursdager er nettopp fotballbursdag! Med vårt utvalg av bursdagsutstyr i fotballtema vil du ha akkurat det du trenger for å lage den kuleste fotballfesten for både bursdagsbarn og gjester.

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på sidenDekk bordet med dekorative fotballtallerkener, fotballkopper og tilhørende sugerør som du finner under - vi har til og med servietter som ser ut som fotballer!

Sjekk ut kakepynt til bursdag for både fotballmål og spillere til å dekorere bursdagskaken med. Når barna er så store at de ønsker fotballtema til bursdagen - er gjerne "lekestadiet" litt på hell. Da er det jo i stedet dribling, pasninger og fotballtrening som er den største gleden.

Så hvis dere skal invitere til fotballbursdag kan vi tipse om å enten låne et litt stort lokale så det går an å spille ball inne, kanskje SFO, barnehagen eller skolen har en liten gymsal de kan låne bort? - Eller så krysser man selvsagt alltid fingrene for godt bursdagsvær, slik at det meste av bursdagen kan foregå på fotballbanen.

Send ut fotballinvitasjoner, eller skriv ut en passende gratis bursdagsinvitasjon ca. 1 uke i forveien, og husk at vi trenger 1-3 dager på å sende pynt og tilbehør til fotballbursdagen hjem til dere. - Men det er jo aldri feil å være tidlig ute, så bestill gjerne minst 1 uke før - så er både dere og vi helt sikre på at det blir en fotballbursdag med stor suksess!