Anledning

Pynt og utstyr til alle anledninger. Skal du invitere til bursdag, konfirmasjon, dåp, babyshower, bryllup, trenger et kostyme til halloween eller oktoberfest – eller trenger festpynt til en hvilken som helst annen anledning? Du kan regne med Dekorama!

Du har nådd slutten på siden

Du har nådd slutten på siden

Våre produkter er nøye utvalgt fra et titalls leverandører verden rundt.

Vi gjør store innkjøp, og har bygget opp et stort lager - på den måten blir det effektivt og lønnsomt - både for deg og for oss.

Gjennom nettbutikken vår tilbyr vi det aller meste av festutstyr og pynt til de aller fleste anledninger og vi vet du vil finne alt du trenger til de store høytidelige selskapelighetene som konfirmasjon, dåp og bryllup.

Festpynt og utstyr til store anledninger

Vi har populær og stilig konfirmasjonspytn som både konfirmanten, foreldrene og gjestene vil sette pris på. Skal du gifte deg, finner du over 1.300 forskjellige dekorprodukter i kategorien pynt til bryllup.

Vi har også et stort utvalg av dåpspynt for både gutt og jente - og dåpskategorien vår vokser stadig! Og hvis babyen ikke er født enda, bør du ta en kikk på vårt utvalg til babyshower.

Finn det du trenger til bursdagsfeiringen

Vi hadde allerede fra oppstart et nokså stort utvalg til bursdag, og ved siden av generell pynt og tilbehør som f.eks. kakelys, cupcake-tilbehør, papirsugerør og alt det man gjerne trenger til bursdagen, tilbyr vi også mange komplette temaer til barnebursdag.

Vi så raskt effekten av å ha et stort utvalg av pynt til bursdag, og derfor har vi valgt å fokusere ekstra på bursdagseffekter og bursdagstemaer. Dekorama.no har som mål å være best på bursdagstilbehør i Norge. På den måten kan våre kunder stole på at vi kan levere akkurat det de ønsker når bursdagen nærmer seg, selv om man kanskje er litt sent ute.

'For alt du feirer' er slagordet vårt - og vi har pynt til alle anledninger

Om du skal ha sommerfest, grillfest, halloweenparty, firmafest, temafest, hagefest, luauparty, sommerfest eller en hvilken som helst annen festlig tilstelning - kan vi skilte med mange og lange lagerhyller fulle av effekter til de fleste fester!

Dekorama er store på anledninger som bryllup, dåp, konfirmasjon og selvfølgelig bursdag og barnebursdag. Husk at veldig mye av det du finner til bursdag, også kan brukes til nesten alle mulige andre anledninger, så når du skal invitere til fest - sjekk kategorien til bursdag!

Vi sender som alltid raskt - og vi har lager på Østlandet, som gjør at postgang også går fort til de fleste steder i Norge. De fleste av våre kunder opplever å ha pakken sin fra 1-3 dager etter at bestillingen er mottatt av oss.