Gratis invitasjoner til Cars bursdag - Skriv de ut selv! (Gratis invitasjoner til Cars bursdag)

Gratis invitasjoner til Cars bursdag – Skriv de ut selv!

Vrooom! Skal dere ha Lynet McQueen og Cars som tema i bursdag så har vi kule gratis invitasjoner til dere her! Fyll de enkelt ut fra PC, og skriv de ut på printeren hjemme!

Eksempel på produkter til cars bursdag

Invitasjonene til Cars-bursdagen har et stilig bilde av Lynet McQueen i kjent positur, og med racerflagg-ruter oppe og nede. Invitasjonene måler ca. 17,5cm X 12,5cm.
Øverst står det «Du inviteres til bursdagsselskap for» – og så fyller dere selv inn de andre feltene:

  • Navnet til bursdagsbarnet (På samme linje som overskriften)
  • Navnet til gjestene
  • Når det er cars-bursdag
  • Hvor bursdagen skal være

Det er 2 linjer å fylle ut under «Hvor», og den siste linjen er flott å bruke til f.eks. «Svar gjerne med SMS til – ditt telefonnummer -«.

KLIPPETIPS: Hvis dere ønsker å gjøre bursdagsinvitasjonene litt ekstra stilige, kan de skrives ut og klippes til – og så limes oppå et sort ark som gir en sort ramme på rundt 0.5cm.

Under kan du klikke på linken og laste ned PDF’en – husk at det ikke fungerer å fylle inn feltene dersom dokumentet åpnes i nettleseren. Da klikker du i stedet «Lagre link som», og lagrer invitasjonene et sted på pc’en hvor du finner dem igjen. Så åpner du pdf’en i Adobe Acrobat Reader – hvor du kan redigere feltene og fylle inn riktige navn osv.

LAST NED GRATIS INVITASJONER TIL BURSDAG

* Hater du spam? Det gjør vi også – din e-postadresse er 100% trygg hos oss! Ved å fylle inn din informasjon i skjemaet over, vil du kunne logge inn og få tilgang til «Min side» på Dekorama.no. Der finner du alle bursdagsinvitasjonene vi har tilgjengelig, og som du enkelt kan laste ned helt gratis – uten noen form for kjøpsforpliktelser. Du kan bruke invitasjonene til privat bruk så mye du ønsker. Du blir påmeldt nyhetsbrevet vårt ved å laste ned invitasjonene. Vi sender for øvrig maks 2 e-poster i måneden. Du kan fritt melde deg av når du vil.

Du kan bruke invitasjonene helt gratis til privat bruk, men vi setter kjempestor pris på en kommentar på facebook-siden vår, eller en kommentar i kommentarfeltet under dersom du bruker dem 🙂

Similar Posts