Gratis Invitasjoner til Minions Bursdag (v.2) – Skriv ut selv

Her har du en helt gratis versjon 2 av Minions-invitasjon som du kan laste ned og skrive ut selv. Invitasjonen er helt strålende til Minionsbursdag – med de så alltid søte og morsomme Minions’ene 🙂 Vi har masse minionustyr til bursdag i nettbutikken.

Du kan bruke invitasjonene helt gratis til privat bruk, men vi setter kjempestor pris på en kommentar på facebook-siden vår, eller en kommentar i kommentarfeltet under dersom du bruker dem 🙂

Øverst på invitasjonen står det «Du er invitert i bursdagen til», og så er det følgende felter hvor du selv kan fylle inn fra pc:

  • Navnet på bursdagsbarnet
  • Navnet på gjesten
  • Når er bursdagen
  • Hvor er bursdagen

PDF-dokumentet inneholder 1 side med 2 invitasjoner på, slik at du kan skrive ut 2 invitasjoner om gangen. Da sparer du både tid og papir!

Hver invitasjon vil måle ca. 17cm X 12,5cm

Merk at du bør høyreklikke på linken under og velge «Lagre lenke som», og lagre dokumentet på pc’en din, for så å åpne det i Adobe Acrobat Reader. Åpner du dokumentet ved å klikke vanlig på linken, vil det åpnes i nettleseren – og da er det ikke sikkert du får du redigert feltene før utskrift.

LAST NED GRATIS INVITASJONER TIL BURSDAG

* Hater du spam? Det gjør vi også – din e-postadresse er 100% trygg hos oss! Ved å fylle inn din informasjon i skjemaet over, vil du kunne logge inn og få tilgang til «Min side» på Dekorama.no. Der finner du alle bursdagsinvitasjonene vi har tilgjengelig, og som du enkelt kan laste ned helt gratis – uten noen form for kjøpsforpliktelser. Du kan bruke invitasjonene til privat bruk så mye du ønsker. Du blir påmeldt nyhetsbrevet vårt ved å laste ned invitasjonene. Vi sender for øvrig maks 2 e-poster i måneden. Du kan fritt melde deg av når du vil.

Similar Posts