Gratis invitasjon til fotballbursdag

Invitasjoner til Fotballbursdag – Helt Gratis – Skriv ut selv

På denne siden kan du laste ned og skrive ut gratis invitasjoner til fotballbursdag 🙂

Er det fotballfrelste bursdagsbarn i huset, og det eneste gode alternativet til bursdagen er fotballbursdag? Last ned våre invitasjoner til fotballbursdag, og skriv dem ut hjemme!

Ikke bare kan dere skrive ut invitasjonene som på bildet, men de kan åpnes i en PDF-leser som (Adobe Acrobat) og fylles ut med navn, hvor og hvem man svarer til.  Og så kan du enkelt skrive dem ut med trykte navn på. Det ser både stilig og profesjonelt ut!

Våre invitasjoner til fotballbursdagen inneholder to invitasjoner på en side, slik at du sparer både papir og tid. Feltene kopieres automatisk fra den første invitasjonen til den andre. Det eneste du må fylle ut ekstra på invitasjon nummer to, er den andre gjestens navn.

Så fort én side er fylt ut, kan fotballinnbydelsene printes ut, og du kan da enkelt endre kun gjestenes navn og så skrive ut 2 nye invitasjoner.. Og sånn fortsetter du til du har invitasjoner til alle. Lettvint, enkelt og fremdeles gratis! 🙂

Siden Dekorama.no er en av de største i landet på barnebursdager, har vi selvfølgelig et gigantisk utvalg til bursdag med fotballtema i nettbutikken som vi håper du vil velge fra når du skal pynte til fotballbursdagen.

Vi håper uansett våre gratis invitasjoner til fotballbursdag faller i smak!

LAST NED GRATIS INVITASJONER TIL BURSDAG

* Hater du spam? Det gjør vi også – din e-postadresse er 100% trygg hos oss! Ved å fylle inn din informasjon i skjemaet over, vil du kunne logge inn og få tilgang til «Min side» på Dekorama.no. Der finner du alle bursdagsinvitasjonene vi har tilgjengelig, og som du enkelt kan laste ned helt gratis – uten noen form for kjøpsforpliktelser. Du kan bruke invitasjonene til privat bruk så mye du ønsker. Du blir påmeldt nyhetsbrevet vårt ved å laste ned invitasjonene. Vi sender for øvrig maks 2 e-poster i måneden. Du kan fritt melde deg av når du vil.


Er det flere bursdagsbarn i huset som kanskje har andre interesser enn fotball, kan du se om vi har noen passende gratis invitasjoner her.

Her kan du se alt til fotballbursdag

Similar Posts