Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Når får jeg pakken min?

Postgang

Vi er raske med å sende ut bestillinger. Normalt sendes bestillingen samme dag som den legges inn, om du bestiller før kl. 15. Postens fremsendingstid kan etter dette variere noe, men de fleste av våre kunder opplever at det tar fra 1-4 dager å få forsendelsen levert.

I hektiske perioder, som f.eks. Halloween, julehøytid eller andre spesielle tider på året, tar vi forbehold om leveringstid til posten fra oss, kan ta inntil 72 timer. Du vil alltid få en bekreftelse på e-post, straks pakken din er sendt fra vårt lager.

Legg merke til at på hentemeldingen for din pakke vil det stå "Stil og Trend AS" som avsender.
Stil og Trend AS er 100% eier av Dekorama.no

I kassen / handlekurven vil du også til enhver tid bli gitt de alternative fraktmetodene som gjelder for den adressen du legger inn, men hovedvalgene vil være Brevsending, Servicepakke og Ekspress over natt, og du kan fritt velge ut ifra disse.

Forskjellige fraktalternativer

Frakten koster fra kr. 49,- avhengig av bestillingens vekt, og hva du selv velger (Brevsending eller Servicepakke)

Brevsending

Du har pakken normalt sett 2-5 dager etter at du har lagt inn bestillingen. Den sendes uten sporing, og uten forsikring. Det er svært viktig å legge inn korrekt adresse når brevsending velges - da Posten er raske med å sende brevsendinger i retur, dersom den lokale postmannen ikke finner adressen. Pakker som blir borte, eller forsinket i posten på grunn av feil adresse, erstattes og refunderes ikke før de eventuelt kommer i retur til oss.

Servicepakke:

Du har pakken stort sett 2-6 dager etter at du har lagt inn bestillingen. (Pakken sendes med sporing og er forsikret, og du vil få hentekode på enten SMS eller e-post. Du henter bestillingen din på ditt lokale postkontor eller post-i-butikk så fort den er fremme.

Ekspress over natt:

Ta kontakt med oss for Ekspress-levering! Pakken blir da sendt med postens tjeneste "Ekspress over natt". Til sentrale steder i Norge vil pakken da bli levert dagen etter at forsendelsen blir hentet av Posten fra vårt lager. Til mindre sentrale steder kan det ta en ekstra virkedag. Undersøk med postens kundeservice på tlf. 04004 for å høre om ditt postnummer faller inn under sentrale / usentrale områder. Vi sender fra postnummer 3172.

Vi sender alle pakker med MyPack eller Posten Norge, så lenge ikke annet er avtalt.