Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-
Lynrask levering
Sender samme dag
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist

Paintglow

Festsminken over alle festsminker. PaintGlow produserer sminke på sin egen fabrikk i U.K. Her har du en samling av ekstremt stilig, nyskapende og friske sminkeprodukter som passer supert til mange av våre utkledninger og kostymer. Det spesielle med PaintGlow sine produkter er nettopp GLOW-effekten. Dette er sminke som lyser i mørket, sminke som ...

Festsminken over alle festsminker. PaintGlow produserer sminke på sin egen fabrikk i U.K. Her har du en samling av ekstremt stilig, nyskapende og friske sminkeprodukter som passer supert til mange av våre utkledninger og kostymer. Det spesielle med PaintGlow sine produkter er nettopp GLOW-effekten. Dette er sminke som lyser i mørket, sminke som gløder under UV lys. sminke som glitrer - for glittersminke er de store på - og i tillegg har de et rikelig utvalg av virkelig fantastisk ansiktsmaling! Painsticks er blitt den nye måten å dekorere ansikter på til barnebursdag, karneval, halloween og andre anledninger hvor du vil male ansikter. Og om du ønsker å bruke helt ordinære farger som ikke lyser i mørket, eller om du vil gløde rundt på Halloween er opp til deg.

PaintGlow er stolte av at INGEN av deres produkter er testet på dyr, men den er dermatologisk testet. Den inneholder ikke skadelige stoffer, og er svært enkel å påføre - så vel som å fjerne igjen med såpe og vann. Skånsom mot barnas ømfintlige hud, uten søl og gris med de populære stiftene.

Skal du sminke deg til fest, 80-tallsparty, glowparty, festival, en bykveld, halloween eller karneval - da har du funnet riktig kategori. Vi lover deg at du vil bli både overrasket, fornøyd og smile for deg selv når du ser hvor utrolig bra du kommer til å se ut.

Mer
Viser 1 - 22 av 22 produkter