Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Jungelbursdag

Jungelbursdag

Ta vel i mot et av våre koseligste temaer til barnebursdag - Jungelbursdag! Dette temaet består av alt du trenger til den perfekte barnebursdagen, med utstyr som har et helt unikt og herlig design. Jungelbursdag er et av de koseligste barnebursdagstemaene noensinne! Dekker du bordet med kopper og tallerkener fra dette temaet får du garantert åre...

Ta vel i mot et av våre koseligste temaer til barnebursdag - Jungelbursdag! Dette temaet består av alt du trenger til den perfekte barnebursdagen, med utstyr som har et helt unikt og herlig design. Jungelbursdag er et av de koseligste barnebursdagstemaene noensinne! Dekker du bordet med kopper og tallerkener fra dette temaet får du garantert årets fineste bursdagsbord!

Velger du dette som tema til barnebursdagen kan det ikke gå galt. Du får verdens fineste bursdagsbord (som du må huske å ta bilder av selvfølgelig), og temaet passer for både gutter og jenter.

Det er ingen referanse til alder på barnet på noe av pynten fra jungelbursdag, men dette temaet fungerer helt fint fra 0 år og opp til 3-4 års alder. Og har du for store barn, men synes temaet er fint, så kan du selvfølgelig bare bestille tallerkenene eller koppene og bruke dem den gangen sjansen byr seg!

Mer
Viser 1 - 8 av 8 produkter

Andre produkter som kan passe til Jungelbursdag