Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Tema og Anledning

Husk å bruke våre produktfiltre om du handler inn til et spesiell festtema eller anledning. Da velger du først fest-kategori du vil handle inn til under, og så kan du filtrere etter f.eks. underkategori eller farge. Produktfiltrene ser du rett over alle produktene på alle kategori-sidene. Dekorama er veldig store på anledninger som bryllup, dåp,...

Husk å bruke våre produktfiltre om du handler inn til et spesiell festtema eller anledning. Da velger du først fest-kategori du vil handle inn til under, og så kan du filtrere etter f.eks. underkategori eller farge. Produktfiltrene ser du rett over alle produktene på alle kategori-sidene. Dekorama er veldig store på anledninger som bryllup, dåp, konfirmasjon og selvfølgelig bursdag og barnebursdag. Men husk at veldig mye av det du finner til bursdag, også kan brukes til nesten alle mulige andre festlige happenings også.

Vi er fra før kjent for gode priser, og stort utvalg - men vi stopper selvfølgelig ikke å ta inn nye produkter. Vi som sitter bak Dekorama jobber effektivt og hardt for å finne flere morsomme, spennende, dekorative og nyttige produkter som våre kunder vil pynte med og bruke til f.eks. nyttårsaften, juleselskap, utdrikningslag, hawaiifest, bursdag, bryllup, dåp, konfirmasjon morsdag eller farsdag - og alle andre tenkelige høytids-datoer. Uansett hvilken anledning du vil handle inn til, er vi sikre på at du finner det du trenger hos oss.

Vi sender som alltid raskt - og vi har lager på Østlandet, som gjør at postgang også går fort. De fleste av våre kunder opplever å ha pakken sin fra 1-3 dager etter at bestillingen er mottatt av oss.

Mer

Produktfilter

Viser 1 - 72 av 2559 produkter