Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Bordkort

Til spesielle anledninger som f.eks. bryllup, dåp, konfirmasjon eller større tilstelninger med mange gjester, er det fint å planlegge på forhånd hvor gjestene skal sitte. Da trengs det selvsagt bordkort. Noe av det første en gjest gjør, når de ankommer lokalet hvor middagen skal finne sted, er å lete etter den plassen de skal sitte - for det som...

Til spesielle anledninger som f.eks. bryllup, dåp, konfirmasjon eller større tilstelninger med mange gjester, er det fint å planlegge på forhånd hvor gjestene skal sitte. Da trengs det selvsagt bordkort. Noe av det første en gjest gjør, når de ankommer lokalet hvor middagen skal finne sted, er å lete etter den plassen de skal sitte - for det som er mest spennende er å se hvem som skal sitte ved siden av. Det er alltid hyggelig å finne igjen navnet sitt pent skrevet på et fint bordkort, på et lekkert pyntet festbord. Selv om vi ikke skriver på kortene for deg, sender vi deg bordplasseringskortene i posten så raskt det lar seg gjøre, slik at du får god tid på å skrive selv. Et godt tips er å bestille noen ekstra kort, slik at du har en margin dersom du er uheldig og får skrevet feil.

Alle kortene kan skrives på med tusj - men du bør ikke bruke sprit-tusj, da denne har en tendens til å flyte utover etter en stund. En tynn og skarp penn eller tusj er det beste - dette får du kjøpt på bokhandlere.

 

Vi har et stort utvalg i bordkort til alle typer anledninger, og av de forskjellige typene finner du glasskort (bordkort som festes på glasset), bordkort som står av seg selv, og bordkort som settes i bordkortholdere. Vi har til og med bordkort som er utskåret av små tre-stammer, hvis du vil gå for den litt rustikke looken. Nesten alle våre bordkort kommer i 10, 25 og 50-pakninger, og alle som er i papir er produsert i et eksklusivt glanset kartongmateriale som skaper et elegant inntrykk for gjestene.

Mer

Produktfilter

Viser 1 - 72 av 82 produkter