Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Brannmann Sam

Brannmann Sam

Hvis man ikke har følgende strofe på hjernen noen ganger i løpet av dagen: "Kjenner dere Brannmann Sam, Han som er så kjekk og stram..." - så har man antakeligvis ikke barn i den "rette alderen" :p Verdens største brannmann-helt får du selvsagt som barnebursdagstema - og ALT du trenger for å holde en vellykket Brannmann Sam bursdag finner du her...

Hvis man ikke har følgende strofe på hjernen noen ganger i løpet av dagen: "Kjenner dere Brannmann Sam, Han som er så kjekk og stram..." - så har man antakeligvis ikke barn i den "rette alderen" :p Verdens største brannmann-helt får du selvsagt som barnebursdagstema - og ALT du trenger for å holde en vellykket Brannmann Sam bursdag finner du her hos oss.

Barna ELSKER jo Brannmann Sam, og hvorfor ikke dekke bursdagsbordet med favoritt-temaet? Hos oss handler du duk - kopper - tallerkener - servietter - stearinlys - og alt det andre, raskt, enkelt og rimelig. Vi sender fra Tønsberg, og det går 1-2 dager før du har bursdagsutstyret hjemme hos dere! Invitér til bursdags-heltefest med helten alle barnas elsker; Brannmann Sam!

Mer
Viser 1 - 23 av 23 produkter

Andre produkter som kan passe til Brannmann Sam