Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Barnebursdag

Alle våre bursdagstemaer er helt komplette, og du kan enkelt overraske både bursdagsbarn og gjester med å lage bursdag i favorittserien! Meld gjerne barnet inn i Dekorama's Bursdagsklubb - da får du en ekstra god rabatt på våre allerede rimelige barnebursdager. Husk at vi har masse fin pynt til bursdag og andre spennende prrodukter i de forskjel...

Alle våre bursdagstemaer er helt komplette, og du kan enkelt overraske både bursdagsbarn og gjester med å lage bursdag i favorittserien! Meld gjerne barnet inn i Dekorama's Bursdagsklubb - da får du en ekstra god rabatt på våre allerede rimelige barnebursdager. Husk at vi har masse fin pynt til bursdag og andre spennende prrodukter i de forskjellige kategoriene også, som ikke nødvendigvis ligger under barnebursdagstemaene - men som passer perfekt til alle aldre - ballonger for eksempel.

Noen enkle tips til hvordan barnebursdagen blir helt perfekt

Start med invitasjonene, og send disse ut ca. 1 uke før bursdagen. Her har vi laget noen fine bursdagsinvitasjoner som du kan skrive ut selv - eller så kan du bestille noen av de ferdiglagde invitasjonene som du finner under hvert av bursdagstemaene,  de kommer med konvolutter.

Av pynt, så vil vi først og fremst nevne ballonger! Det blir jo ingen barnebursdag uten ballonger! Og her har Dekorama et av Norges største utvalg - alt fra ballonger med mønster, til tall- og bokstavballonger, folieballonger og ballongfigurer. Her kan du bestille ballonger til bursdag. Serpentiner bør du også huske på - å krølle fargerike serpentiner bortover bordet blir det skikkelig bursdagsstemning av, dessuten er det rimelig og veldig dekorativt. Konfetti eller konfettikanoner er også morsomt og blir skikkelig stas!

I forhold til selve bursdagen, er 2-3 timer mer enn nok - både for de voksne som passer på, og for barna. På den tiden rekker man med et litt planlagt tidsskjema, både å ønske velkommen, spise mat og kaker, åpne presanger, få godteriposen og selvfølgelig å leke med vennene. Alt som hører til en god og stemningsfull barnebursdag!

Kjøp inn godteri, slik at du har noe å fylle partyposene med - for godteriposene i barnebursdagen er det som kanskje er aller mest populært. Det er stor stas hvis man gjør litt ut av akkurat godteriposene, enten med en fiskedam-lek, skattejakt eller om dere velger å ha en pinata-seanse. Sistnevnte har blitt utrolig populært, og her kan du finne pinata til barnebursdag - vi har også en egen kategori med "pinatafillers" - som er små leker som kan legges oppi pinataen som en liten ekstra overraskelse.

Av alle fester, er det antakeligvis deltakerne i en barnebursdag som er de mest takknemlige. Serverer du pølser i brød eller lompe er du å regne som en mesterkokk, og sett gjerne opp et bord på tvers, som er pølsebod! Vil du gjøre litt ekstra stas med pølseserveringen, finner du Serveringsbrett til bølse i brød hvis du søker i søkefeltet øverst i nettbutikken. Av snacks, så er popcorn alltid en slager, og kanskje en sjokoladekake eller gelé-kopper med vaniljesaus. Ikke alle barn er like glad i kaker - så alternativet er ofte bedre - det faller i smak for alle.

Innimellom spisingen, kan dere holde en flasketuten-peker-på-lek for presangåpning, slik at alle barna sitter i en ring, og det barnet som flasketuten peker på er den som får gi sin gave til bursdagsbarnet. På den måten får alle vist frem det de gir, og bursdagsbarnet får tid til å si takk! 

Ved siden av disse tipsene, er "å holde det enkelt" en veldig god ting i barnebursdagen, og dermed er våre temaer helt perfekte. Temaene til barnebursdag er av papp, knuser altså ikke, dekorative, morsomme og praktiske. Når barna er ferdige rundt bordet, kan du rydde og kaste alt som er - og opprydningen tar ca. 2 minutter. Da gjenstår det bare for oss å ønske GOD BURSDAG, og lykke til!

Mer

Produktfilter

Viser 1 - 72 av 1097 produkter