Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Barnebursdag

Her finner du alt du trenger for å skape en perfekt barnebursdag. Alle våre temaer er helt komplette, og dermed kan du overraske både bursdagsbarn og gjester ved å gjøre om kjøkken eller stue til en herlig bursdagsopplevelse for de små.

Enten du ønsker å gjøre det morsomt, elegant, stilig, søtt eller tøft har vi alt det du trenger her i nettbuti...

Her finner du alt du trenger for å skape en perfekt barnebursdag. Alle våre temaer er helt komplette, og dermed kan du overraske både bursdagsbarn og gjester ved å gjøre om kjøkken eller stue til en herlig bursdagsopplevelse for de små.

Enten du ønsker å gjøre det morsomt, elegant, stilig, søtt eller tøft har vi alt det du trenger her i nettbutikken!

10 flotte tips til barnebursdagen

1. Velg et bursdagstema aller først - da vet du fargen på både pynt og kanskje kake som skal bakes, eller gelé som skal stivnes.

2. Send ut invitasjonene ca. 1 uke før bursdagen. (Her har vi laget noen fine bursdagsinvitasjoner som du kan skrive ut selv - eller så kan du bestille noen av de ferdiglagde invitasjonene som du finner under hvert av bursdagstemaene, de kommer med konvolutter.

3. Av pynt ved siden av bursdagstemaet, tenk ballonger! (De skaper glede og stemning, og dessuten er det jo dekorativt og flott! Her kan du kjøpe ballonger, men du finner også bursdagsballonger i hvert av temaene til barnebursdagene.)

4. Andre dekorasjoner som gjør seg godt er serpentiner! Å krølle fargerike serpentiner bortover bordet blir det nemlig skikkelig bursdagsstemning av, dessuten er det rimelig og ikke minst dekorativt!

5. I forhold til selve barnebursdagen, er 2-3 timer mer enn nok - både for de voksne som passer på, og for barna. På den tiden rekker man med et litt planlagt tidsskjema, både å ønske velkommen, spise mat og kaker, åpne presanger, få godteriposen og selvfølgelig å leke med vennene!

6. Sett gjerne opp et bord på tvers, som er pølse- eller pizzabod! Pølse i brød eller pizza kan stort sett ikke slå feil. Det enkle er ofte det beste :)

7. Kjøp inn litt godteri på forhånd, slik at du har noe å fylle godteriposene med - for godteriposene er det som kanskje er aller mest populært for alle som deltar!

8. Det er stor stas hvis man gjør litt ut av akkurat "godteriseansen", enten med en fiskedam-lek, skattejakt eller om dere velger å ha en pinata-lek. Sistnevnte har blitt utrolig populært, og her kan du kjøpe pinata.

9. Av snacks, så er popcorn alltid en slager, og kanskje en sjokoladekake eller gelé-kopper med vaniljesaus. Ikke alle barn er like glad i kaker - så alternativet er ofte bedre - det faller i smak for alle.

10. Innimellom spisingen, kan dere for eksempel holde en flasketuten-peker-på-lek for presangåpning, slik at alle barna sitter i en ring, og det barnet som flasketuten peker på er den som får gi sin gave til bursdagsbarnet. På den måten får alle vist frem det de gir, og bursdagsbarnet får tid til å si takk!

 

Ved siden av disse tipsene, er "å holde det enkelt" en veldig god ting, og dermed er våre bursdagstemaer et strålende tillegg. Alle våre bursdagstemaer er til engangsbruk, de er dekorative, morsomme og praktiske. Og når barna er ferdige rundt bordet, kan du rydde og kaste alt som er - og opprydningen tar ca. 2 minutter.

Vi ønsker dere og bursdagsbarnet en super bursdagsfeiring, og gratulerer med dagen!

Barnebursdag festbord

 

Les mer

Produktfilter

Under ser du vårt utvalg av produkter i kategorien Barnebursdag, for eventuelle filter som du har satt over.
Viser 1 - 60 av 1212 produkter