Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Barnebursdag

Alle våre temaer til barnebursdag er helt komplette, og du kan enkelt overraske både bursdagsbarn og bursdagsgjestene med å pynte i favoritt-temaet! Meld gjerne barnet inn i Dekorama's Bursdagsklubb - da får du en ekstra god rabatt på våre allerede rimelige bursdagstemaer.

 

Sjekk også vår kategori pynt til bursdag for å se andre spennende produ...

Alle våre temaer til barnebursdag er helt komplette, og du kan enkelt overraske både bursdagsbarn og bursdagsgjestene med å pynte i favoritt-temaet! Meld gjerne barnet inn i Dekorama's Bursdagsklubb - da får du en ekstra god rabatt på våre allerede rimelige bursdagstemaer.

 

Sjekk også vår kategori pynt til bursdag for å se andre spennende produkter, eller hvis du er på jakt etter pynt og utstyr for de litt større barna.

Les under hvordan du steller i stand et flott bursdagsselskap

Barnebursdag festbordI alle barnebursdagstemaene vil du finne alt du trenger av utstyr for å pynte bordet i favorittserien, blant annet inneholder de forskjellige temaene

 

  • Invitasjoner
  • Papptallerkener
  • Pappkopper
  • Servietter
  • Godteriposer
  • Engangsduk
  • Ballonger
  • Banner eller vimpler
  • Til noen bursdager har vi også temastpesifikke Piñata

 

Start med invitasjonene, og send disse ut ca. 1 uke før selskapet. Her har vi laget noen fine bursdagsinvitasjoner som du kan skrive ut selv - eller så kan du bestille noen av de ferdiglagde invitasjonene som du finner under hvert av bursdagstemaene, de kommer med konvolutter.

 

Av pynt, så vil vi først og fremst nevne ballonger! Det blir jo ingen barnebursdag uten, og vi har et gigantisk utvalg! Her kan du kjøpe ballonger, men du finner også bursdagsballonger i hvert av temaene til barnebursdagene. Av annen pynt er serpentiner noe bør huske på - å krølle fargerike serpentiner bortover bordet blir det nemlig skikkelig bursdagsstemning av, dessuten er det rimelig og veldig dekorativt.

 

I forhold til selve barneselskapet, er 2-3 timer mer enn nok - både for de voksne som passer på, og for barna. På den tiden rekker man med et litt planlagt tidsskjema, både å ønske velkommen, spise mat og kaker, åpne presanger, få godteriposen og selvfølgelig å leke med vennene.

 

Kjøp inn godteri, slik at du har noe å fylle partyposene med - for godteriposene er det som kanskje er aller mest populært for alle som deltar. Det er stor stas hvis man gjør litt ut av akkurat "godteriseansen", enten med en fiskedam-lek, skattejakt eller om dere velger å ha en pinata-lek. Sistnevnte har blitt utrolig populært, og her kan du finne pinata til bursdag - vi har også en egen kategori med "pinatafillers" - som er små leker som kan legges oppi pinataen som en liten ekstra overraskelse.

 

Av alle festlige tilstelninger, er det antakeligvis deltakerne i nettopp en barnebursdag som er de aller mest takknemlige. Serverer du pølser i brød eller lompe er du å regne som en mesterkokk, og sett gjerne opp et bord på tvers, som er pølsebod! Av snacks, så er popcorn alltid en slager, og kanskje en sjokoladekake eller gelé-kopper med vaniljesaus. Ikke alle barn er like glad i kaker - så alternativet er ofte bedre - det faller i smak for alle.

 

Innimellom spisingen, kan dere for eksempel holde en flasketuten-peker-på-lek for presangåpning, slik at alle barna sitter i en ring, og det barnet som flasketuten peker på er den som får gi sin gave til bursdagsbarnet. På den måten får alle vist frem det de gir, og bursdagsbarnet får tid til å si takk!

 

Ved siden av disse tipsene, er "å holde det enkelt" en veldig god ting, og dermed er våre bursdagstemaer et strålende tillegg. Alle våre bursdagstemaer er av papp, de er dekorative, morsomme og praktiske. Og når barna er ferdige rundt bordet, kan du rydde og kaste alt som er - og opprydningen tar ca. 2 minutter.

Vi ønsker dere og bursdagsbarnet en super bursdagsfeiring, og gratulerer med dagen!

Les mer

Produktfilter

Viser 1 - 54 av 1186 produkter