Norsk nettbutikk
4000+ festprodukter
30 dagers fri retur
Utvidet angrefrist
Lynrask levering
Sender samme dag
Frakt fra kun 67,-
Gratis frakt over 1200,-

Konfirmasjon

Konfirmasjon er en av de største dagene gjennom hele livet. Med alle i familien samlet rundt bordet til en "voksen-middag" for konfirmantens skyld, er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen. Et godt tips til en vellykket konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. F.ek...

Konfirmasjon er en av de største dagene gjennom hele livet. Med alle i familien samlet rundt bordet til en "voksen-middag" for konfirmantens skyld, er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen. Et godt tips til en vellykket konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. F.eks. er servietter til konfirmasjon et fint sted å begynne. Det er nemlig noe fast å forholde seg til, som dere vet dere skal ha - samtidig som fargevalget på serviettene ofte kan hjelpe til med resten av bordpynten.

Å velge ut pynt til konfirmasjon kan være vanskelig - men vi har forsøkt å gjøre det enkelt for dere. I denne konfirmasjons-kategorien har vi samlet alt vi kan komme på som kan være interessant som pynt, bordpynt eller dekorasjoner til konfirmasjoner - og rett under denne teksten kan dere velge å sortere på farge og pris. Da vil dere få opp alt vi har til konfirmasjonen ut ifra valgene dere tar.

Videre kan dere legge til ting i ønskelisten (må registrere en kundekonto først), som dere kan hente frem senere - eller så kan dere gå til kassen å handle med en gang.

Vårt lager ligger rett utenfor Tønsberg, og vi sender alt herfra. Det går derfor raskt å sende, om dere skulle være litt sent ute. Har dere lyst til å komme innom for å se på produktene, kan dere ta kontakt med oss å avtale tid.

Mer

Produktfilter

Viser 1 - 54 av 886 produkter