BURSDAGSPYNT

Bursdag

Skal du, barna eller venner feire bursdag? Da er det på tide å få tak i noen stemningsfulle effekter. Og bursdagspynt for feiringen har vi selvfølgelig masse av! Rask levering til hele landet.

Uansett om bursdagsbarnet skal feire 1-årsdag, eller om det er den 100’ede bursdagen finner du alt du trenger her.

Alt fra engangsservise og servietter ti...

Skal du, barna eller venner feire bursdag? Da er det på tide å få tak i noen stemningsfulle effekter. Og bursdagspynt for feiringen har vi selvfølgelig masse av! Rask levering til hele landet.

Uansett om bursdagsbarnet skal feire 1-årsdag, eller om det er den 100’ede bursdagen finner du alt du trenger her.

Alt fra engangsservise og servietter til unik og elegant bursdagspynt

Her har du altså både pynt til årstall, generell bursdagspynt, bannere, og annen gøyal dekor. Nesten alt du kan tenke deg!

Selvfølgelig har vi også et stort utvalg av bursdagstemaer til de minste under kategorien barnebursdag.

Denne ene dagen i året som er «dagen vår» – da er det ekstra stas å bli invitert, eller å være den som inviterer venner og familie til en hyggelig bursdagsfeiring.

Det er enkelt å lage en skikkelig bursdagsfeiring når det er så mye bursdagspynt å få tak i.

Vi har et stort utvalg av produkter til bursdag med knallgode priser, og vi leverer raskt over hele landet.

Feire bursdagen med bursdagspynt fra Dekorama.no

I tillegg til et gigantutvalg av ballonger, har vi også et hav av forskjellige plastduker, kopper, tallerkener, kakedekorasjoner, muffins wrappers, kakelys og servietter. – For å nevne noe.

Selv om du finner over 1200 forskjellige produkter til både bursdagsfest og fest forøvrig, er det lett å finne frem hos oss.

– Bare bruk underkategoriene, eller produktfilteret vårt når du står i en hovedkategori. Eller prøv søkemotoren vår. Den er ganske smidig!

Slik handler du inn til bursdag

I produktfilteret du ser på denne siden, er det fint å begynne med fargevalget!

Da kan du nemlig etterpå begynne å filtrere enkelt etter den bursdagspynten du leter etter.

Skal du ha en duk, bordløper, eller kanskje et engangsservise, finner du dette under filteret Til Festbordet.

Skal du ha annen pynt som tallballonger eller andre ballonger, eller kanskje du vil bestille serpentiner til bursdagen? Da finner du dette under Festpynt og utstyr.

Og hvis du er på jakt etter typisk bursdagsutstyr, som for eksempel sugerør, pinata, eller partyhatter – da kan du filtrere på Festutstyr.

Og har du valgt fargen først, vil nettbutikken sørge for å vise deg kun de produktene som passer til fargetemaet du har valgt, slik finner du ønsket bursdagspynt på en enkel og effektiv måte.

Vi sender deg pakken til bursdagsfesten så raskt vi kan, og ofte opplever våre kunder å ha pakken bare 1-2 virkedager etter bestilling.

Finnes det bursdagstemaer for voksne?

Ja. Temabursdag og jubileumsbursdag for voksne er helt vanlig. For eksempel årsbursdager med jubileumstallet på tallerkener og servietter, eller generelle bursdagtemaer som Llama-tema, Vintage-bursdag eller 80-tallsfest.

Feirer voksne bursdag hvis det ikke er et rundt tall?

Ja. Det er opp til hver enkelt. Noen liker å la bursdagen sin gli stille forbi, andre er festglade og ser på det som en perfekt anledning til å invitere venner og familie til en hyggelig sammenkomst. Men runde tall feires oftest.

Hvor mye koster bursdagspynt til en voksenbursdag?

Det er veldig varierende, men snittsum på en bestilling av bursdagspynt for voksne er ca. 600 kr.

Hvor rask leveringstid har dere på bursdagspynt?

De fleste av våre kunder får enten pakken i postkassen, eller kan hente den på postkontor fra 1-3 virkedager etter bestillingsdato

Les hele teksten

Alt du trenger til Bursdag

Her finner du alt du trenger til bursdag - både til voksne og barn. Invitér til en morsom og hyggelig bursdag i 2022 og plukk og miks fra vårt store utvalg av bursdagspynt. Sortér gjerne på underkategoriene til de forskjellige bursdagene, og bruk produktfilteret! Da blir det lettere å finne frem. Skal dere feire bursdagen til noen med et rundt årstall, har vi underkategorier med spesifikke produkter for årstall. Se i kategoriene over!